top of page

Reminders

5 reminders

om het verleden te accepteren

& het leven te omarmen


Het verleden kan prachtige herinneringen of ingewikkelde pijn veroorzaken.  Het kan een bevredigende reis door het geheugen zijn of een lange weg met meedogenloze bochten en diepe kuilen.  Wat je verleden ook is, het is gekomen en gegaan en je mag het ervaren, leren omarmen en ervan leren. 


1. Bereid zijn om te vergeven.

Vergeven gaat niet over, dat een ervaring niet meer bestaat, het gaat er over dat de ervaring niet meer jouw leven beheerst. Door jezelf te bevrijden van pijn, verdriet en/of booshheid dat bij de ervaring hoort, zodat er plaats vrijkomt voor liefde.

Schenk jezelf dit kado.....💜

2. Zie elke dag als een nieuw begin

Kies ervoor om het maximale uit elke dag te halen.  Wees wie je wilt zijn en maak je geen zorgen over wat iedereen om jou heen denkt.

Het is jouw denkveld die ruimte biedt aan spoken uit het verleden. Het enige dat je in jouw leven kunt beheersen, zijn je eigen gedachten en acties.

3. Leef In het Moment

Leven in je gedachten, of het nu gaat om de toekomst of het verleden, zal je direct uit het moment en in je eigen emotionele bubbel zuigen.  Het klinkt eenvoudig, maar velen worstelen echt met genieten van het 'nu'. Sta regelmatig stil en stop met piekeren, lach vaak en geniet van dit moment.

4. Ga elke uitdaging aan als nieuwe

Laat je gedachten niet in het verleden overlopen als je overeenkomsten in het heden opmerkt.  Je zorgen maken over dingen maakt ze niet beter.  Neem gewaagde stappen in elke uitdaging in het leven en maak jezelf los van de uitkomst.

5. Wees stil voordat je spreekt

Je bent verantwoordelijk voor de emotie en de kracht die je mee geeft aan jouw woorden. Het is de energie achter datgene wat je zegt, dat impact heeft.

Het maakt niet uit welke woorden je gebruikt. Het gaat erom van waaruit de woorden komen. Ik zeg altijd je kunt de woorden: ik hou van jou zeggen met impact en ik hou van jou zonder impact.Recente blogposts

Alles weergeven

Frequentie verhogen

Trillings frequentie verhogen De tijd is voor ons gekomen om onze trillingsfrequentie te verhogen! Er zijn verschillende manieren om jouw positiviteit, licht en liefde te manifesteren. Een trilling is

Dynamiek tussen vrouw & man

Het gaat hier niet om het verschil tussen mannen en vrouwen. Het gaat over de vrouwelijke en mannelijke energie. De afgelopen jaren was de mannelijke energie meer aanwezig in ons mensen, in de wereld

コメント


bottom of page