top of page
Middel 81.png
975e4d.png

SPIEGELEN MET PLANTMEDICIJNEN

Ben je klaar om dieper in jezelf te duiken en je bewustzijn naar een hogere frequentie te tillen of wil je dieper gaan en in ‘andere’ werelden duiken?

Ben je bereid om verantwoordelijkheid te nemen voor alles wat je tegenkomt, en voor de consequenties die dat heeft?

Geloof jij dat een plantmedicijn een hulpmiddel kan zijn om jouw hoofd tot rust te brengen waardoor je makkelijker in verbinding kan gaan met andere “wereldrijken” waar grote kennis kan worden verkregen, groei kan worden versneld en echte genezing kan plaatsvinden. Dan is spiegelen met plantmedicijnen iets voor jou! Plantmedicijnen zetten we in op 4 manieren:​

Ontdek de
mystieke
wereld
voorbij het
denken 

PM CEREMONIES​ zijn voor jou, als je er klaar voor bent om dieper in jezelf te kijken, en om je bewustzijn naar een hoger frequentie te tillen. Door diep in ‘andere’ werelden te duiken en onder ogen te zien wat zich aandient, ben je bereid om verantwoordelijkheid te nemen voor alles wat je tegenkomt, en voor de consequenties die dat heeft. Deelname aan deze ceremonies zullen mogelijk van immense betekenis zijn, en kunnen jouw leven drastisch veranderen. ​

Plantmedicijn (PM) is een plantaardig medicijn uit het Amazonegebied.  Het heeft helende krachten voor lichaam en geest. Drink je PM, dan kun je oud zeer en verdriet verwerken en je lichaam reinigen en helen. Er zijn zelfs verhalen van mensen waarbij na plantmedicijn ceremonie (PMC) hun psychologische problemen en verslavingen zijn weggenomen.  Mensen claimen dat één keer PMC gelijk staat aan jarenlange therapie. Deze claims zorgen er ook voor dat sommigen er met torenhoge verwachtingen in kunnen gaan. Dat ze a la minuut healing verwachten.  Zo werkt het natuurlijk niet. Ja, er zijn onverklaarbare, bijna wonderlijke ervaringen. Maar een plantmedicijn ceremonie is geen absolute oplossing voor alles. Het verschaft inzichten, helpt je dingen verwerken, heeft helende krachten.  Maar alles gaat samen met hoe jij er in staat. Of je er zelf aan werkt en wat je er na je ceremonie mee doet.  Mocht je aan een ceremonie deel willen nemen dan plannen we een matchgesprek in, waar we samen kunnen kijken naar jouw intenties en jij kunt dan zien of je met ons deze reis wilt maken​.

De heilige plantmedicijnen kunnen je

  • gedrags- en denkpatronen helder maken

  • ondersteuning bieden bij het loslaten van diepe, destructieve emotionele en mentale patronen 

  • ​kennis laten maken met een nieuw universum aan mogelijkheden

  • laten putten uit nieuw potentieel

  • laten zien waar je leven niet optimaal functioneert en waar je ongezonde relaties, patronen en uitkomsten creëert. Als je daarna besluit om hier toch mee verder te gaan, is dit aan jou. Ze zullen het werk niet voor je doen. Ze kunnen je de wortels van je ziekte laten zien, maar als je ervoor kiest om ziek te blijven, zal het medicijn niet tegen je wil ingrijpen en je toch ‘genezen’.

Om een blijvende verandering teweeg te brengen, is het noodzakelijk dat bovenstaande ervaringen worden begrepen en worden geïntegreerd in je dagelijkse leven.

Hoe goed je ook wordt begeleid tijdens je reizen, jij bent uiteindelijk zelf verantwoordelijk voor de manier waarop je omgaat met de eventuele uitdagingen die je tegenkomt. 

HET ECHTE ‘WERK’ KOMT NA DE CEREMONIES, IN HET DOEN....HET IS AAN JOU!!

Goede begeleiding tijdens de reis en zeker ook de nazorg vinden wij erg belangrijk. Tijdens de terugkoppel momenten helpen wij je om jouw blinde vlekken bloot te leggen, en om de metaforen en inzichten die je tijdens je reis hebt waargenomen te vertalen naar het dagelijks leven. Ook werkt het helend om met elkaar de ervaringen te delen.

 

Het voordeel van COACHING MET MICRODOSERING PLANTMEDICIJNEN​ is, dat alles sneller gaat. Het plantmedicijn laat het ego (jouw verhaal) naar de achtergrond verdwijnen wat zorgt dat je:​

  • minder gespannen en minder snel afgeleid bent

  • meer sociaal, respect en compassie voelt voor anderen

  • verbondenheid en eenheid bewuster kunt voelen

  • dat wat gezien mag worden gemakkelijker als waarnemer kunt toelaten en doorvoelen

Hierdoor kunnen patronen en conditioneringen helder worden en doorbroken worden, waardoor het makkelijker aanvaard en losgelaten kan worden.

 

Of je nu nieuw bent in de wereld van heilige plantmedicijnen en op zoek bent naar advies over waar je moet beginnen, of dat je al bekend bent met plantmedicijnen en de inzichten van onze heilige plantmedicijnen effectiever wilt integreren in je dagelijkse leven. Dan is deze 1 op 1 coaching ook iets voor jou.

Terugkeren naar het dagelijkse leven na een plantmedicijn reis kan een uitdaging zijn.

Een CMP kan helpen de persoonlijke ervaringen en inzichten die zijn opgedaan tijdens een reis te vertalen naar het dagelijks leven en om te zetten in langdurige verandering. 

 

Elke CMP is op maat. Er wordt van te voren gekeken of we een uur in gesprek gaan met elkaar, of dat jij liggend een innerlijke reis maakt of dat er een LS-opstelling van toepassing is.

Een combinatie hiervan is natuurlijk ook mogelijk. Elke sessie heeft een voor- en nabespreking.

 

'Alle vragen worden 
beantwoord in de
stilte van het moment'

12 WEKEN PLANTMEDICIJN TRAJECT

Conditioneringen doorbreken vergt veel inspanning. Uit eigen ervaring is gebleken dat er na 12 aaneengesloten weken een waarneembaar resultaat te zien is in het doorbreken van conditioneringen die een obstakel vormen om je eigen waarheid te leven. Ook is deze periode nodig voor het conditioneren van een nieuwe gewoonte, die een positieve bijdrage levert aan jouw levenspad. Het voordeel met het plantmedicijn is dat alles sneller gaat. 

Vandaar dat wij bij de Lichtspiegel ook een traject aanbieden van een 12 weken coaching met ondersteuning van microdosering plantmedicijn. 

Het plantmedicijn laat het ego naar de achtergrond verdwijnen, waardoor je dat wat gezien mag worden gemakkelijker als waarnemer kunt toelaten en doorvoelen.
Na inname blijft de energie van het plantmedicijn een week bij je, wat betekent dat je ego 12 weken lang op de achtergrond kan blijven. Dit helpt bij het waarnemen zonder oordeel en het maakt het makkelijker om je niet meer te identificeren met datgene wat zich aandient.

Hierdoor kunnen conditioneringen losgelaten en doorbroken worden.

De afgelopen jaren hebben velen dit traject doorlopen en gaven zij aan vanuit een ander perspectief te kunnen kijken naar situaties. De deelnemers ervaren meer rust en kunnen anders met situaties omgaan.

HOE ZIEN DEZE 12 WEKEN ERUIT?

Elke sessie is op maat. Er wordt per sessie gekeken of we een uur in gesprek gaan met elkaar, of er een LS-opstelling van toepassing is, of dat jij liggend een innerlijke reis maakt. Een combinatie hiervan is natuurlijk ook mogelijk. Elke sessie zal 1,5 uur duren en er is altijd een voor- en nabespreking. 

DE HIGH-T is als het ware een oplaad moment; een moment om tussentijds weer even zicht te krijgen waar je op dat moment staat en wat je in de afgelopen tijd nog hebt vastgehouden. 

 

De High-T doen we in een kleine groep, waarbij je zit of ligt. Hierbij wordt een microdosering van een plantmedicijn geschonken. De reis wordt ingeleid met een korte meditatie waarna je zelf verder reist. We wisselen af met live muziek, klankreizen, LS-opstellingen, meditatie en/of dans. Na afloop eten we gezamenlijk en is er ruimte om te delen en/of vragen te stellen.

Kopie van deb9a8.png
adb6b5.png
Anker 1
PM - coachig met
PM - 12 weken
PM - High - t
bottom of page