top of page

Nu is het jouw tijd om het verschil te maken !

Bijgewerkt op: 10 okt. 2022


Wanneer de woorden die je denkt en uitspreekt, eerlijk en liefdevol zijn is dat de meest krachtigste en geloofwaardige manier van jezelf laten zien. Wanneer deze in lijn zijn met wie jij bent en wat jij voortleeft zullen mensen dit voelen.


Iedereen van ons, jaaa ook jij, hebt iets waar je goed in bent, iets wat natuurlijk stroomt in alles wat je doet, zegt of voortleeft. Iets zo natuurlijks waar je geen moeite voor hoeft te doen.

Weet jij waar je goed in bent ? Weet jij wat de fundering is van waaruit jij leeft ? Wat zijn jouw kernwaarden ?

Toen ik voor het eerst begon te spreken voor groepen had ik geen idee wat ik wilde vertellen, alles wat ik vertelde kwam eruit met bonzend hart. Me later afvragend, is het over gekomen wat ik wilde vertellen ? Was het inspirerend ?

Geleidelijk aan begon ik wat meer vertrouwen te krijgen en liet ik de stilte zijn werk doen, dat wat er aan woorden opkwam laten stromen zonder er over na te denken. Ook het na-denken over wat ik gezegd had stopte met het vertrouwen.

Hoe minder ik mijn best deed, des te makkelijker stroomde het.


Gaandeweg realiseerde ik me dat het niet aan mij is om aan ieders verwachting te voldoen of hen tevreden te stellen met wat ik met hen wilde delen.

Het is mijn taak om vanuit mijn hart en met liefde de woorden te laten stromen, voor die mensen waar deze woorden misschien in het hart ontvangen kunnen worden.

Ik begon mij te ontspannen en kon eindelijk mijzelf zijn en dat is alles wat ik hoef te doen.


Als je iemand coacht, communiceert, schrijft en leeft over iets wat je voelt in verbinding met de ander, dan voel je de liefde stromen.

Coachen, communiceren, schrijven en leven zonder gehechtheid aan, of het goed is of niet, maar gewoon om de flow van liefde te voelen stromen.


Ik geloof dat we hier zijn om mensen op dit moment te verheffen, onze gaven met de wereld te delen!

Of het nu gaat om iemand een goed gevoel geven bij het bijwonen van jouw retraite of iemand helpen om een positieve verandering in zijn leven te maken met een cursus.


Wat het ook is, jouw tijd om het verschil te maken is nu.

Recente blogposts

Alles weergeven

Frequentie verhogen

Trillings frequentie verhogen De tijd is voor ons gekomen om onze trillingsfrequentie te verhogen! Er zijn verschillende manieren om jouw positiviteit, licht en liefde te manifesteren. Een trilling is

Reminders

5 reminders om het verleden te accepteren & het leven te omarmen Het verleden kan prachtige herinneringen of ingewikkelde pijn veroorzaken.  Het kan een bevredigende reis door het geheugen zijn of een

Comments


bottom of page