top of page

MENSEN GAAN ALTIJD IETS VAN JE VINDEN

Bijgewerkt op: 18 okt. 2022

Hoe meer jij in jouw kracht gaat staan en jezelf laat zien zul jij steeds meer mensen ontmoeten en gaan er steeds meer mensen jou zien, in je dagelijkse leven, tijdens je werk op social media etc...

Er zijn dan ook altijd mensen die wat van jou vinden, negatief commentaar op jou hebben of hun pijn, verdriet of wat dan ook op jou projecteren.

Deal hier dan mee op een liefdevolle manier.!

Waar het om gaat is, geloof jij hen ? Ga jij in verdediging ? Hoe ga jij hier mee om ?


Als jij in je kracht staat, gelooft in jezelf en in wat je doet of zegt, dan zal het veel minder tot geen impact op jou hebben.


Weet je, het is oke dat mensen wat van jou vinden, het is nu eenmaal zo dat er verschillende mensen zijn, die op verschillende levels en frequenties leven. Zij hebben een slechte dag, zijn verdrietig of boos. Jij hebt geen controle over wat anderen van jou vinden of denken. Als jij maar weet en gelooft in jezelf en van waaruit jouw intenties zijn.

Focus je niet op de negativiteit maar leg de focus op het delen van datgene waar je goed in bent, jouw doelen en de mensen die in jou geloven.


Wanneer jij eerlijk naar jezelf kijkt en voelt dat er niks in jou beweegt of getriggerd wordt, laat deze mensen dan los, ja en soms moet je ze helemaal verwijderen. Voel wat voor jou het beste voelt en stuur ze liefde mee.


Laat niemand of welk een negativiteit, jou stoppen met het delen van datgene waar jij goed in bent. Verwacht niet dat iedereen van jou of van datgene wat jij deelt, gaat houden dat zal op een teleurstelling uitlopen. Je kunt niet aan ieders verwachting voldoen !


Dus blijf in jou kracht zijn, leef jouw waarheid en geniet van alles wat je doet.Recente blogposts

Alles weergeven

Frequentie verhogen

Trillings frequentie verhogen De tijd is voor ons gekomen om onze trillingsfrequentie te verhogen! Er zijn verschillende manieren om jouw positiviteit, licht en liefde te manifesteren. Een trilling is

Reminders

5 reminders om het verleden te accepteren & het leven te omarmen Het verleden kan prachtige herinneringen of ingewikkelde pijn veroorzaken.  Het kan een bevredigende reis door het geheugen zijn of een

Comments


bottom of page