top of page

Spiegelen met plantmedicijnen

Bijgewerkt op: 19 okt. 2022

Hoewel healing altijd vanuit de kern van iemands wezen plaatsvind, is er verschil tussen een traditionele healing-sessie, en een healing met behulp van plantmedicijnen waarmee je een spirituele reis maakt.

 

Met veel ontspannings- en diepe meditatieve technieken, kun je innerlijke reizen maken en met ‘andere werelden’ contact leggen.

 

Er is echter ook een andere route die je kunt nemen om genezing te bereiken, en toegang te krijgen tot ‘andere wereldrijken’ namelijk, spiegelen met plantmedicijnen.

De plant is hier als het ware het voertuig, waarbij elke plant zijn eigen unieke manier bezit, om je deze werelden te laten verkennen.

 

In de afgelopen jaren heeft de nieuwsgierigheid van veel mensen in de westerse wereld naar inheemse culturen en hun plantaardige medicijnen een hoogtepunt bereikt. Deze recente aandacht ging echter gepaard met een misvatting over het medicijn, de geboden ervaring en zijn immense genezende eigenschappen.    


In de afgelopen 10 jaar, hebben we personen gezien waarbij na de plantmedicijn ceremonie (PMC) hun psychologische problemen en verslavingen zijn weggenomen.  Er zijn ook personen geweest die claimen dat een aantal keren PMCeremonies gelijk staat aan jarenlange therapie. Deze claims zorgen er ook voor dat sommigen er met torenhoge verwachtingen in kunnen gaan.

Dat ze à la minuut healing verwachten. 


Zo werkt het natuurlijk niet. Ja, er zijn onverklaarbare, bijna wonderlijke ervaringen. Maar een plantmedicijn ceremonie is geen absolute oplossing voor alles. Het verschaft inzichten, helpt je dingen verwerken, heeft helende krachten. 

Maar alles gaat samen met hoe jij er in staat. Of je er zelf aan werkt en wat je er na je ceremonie mee doet. 


Deze ceremonies zijn voor jou, als je er klaar voor bent om dieper in jezelf te kijken, en om je bewustzijn naar een hoger frequentie te tillen.

Door diep in ‘andere’ werelden te duiken en onder ogen te zien wat zich aandient, ben je bereid om verantwoordelijkheid te nemen voor alles wat je tegenkomt, en voor de consequenties die dat heeft.


Deelname aan deze ceremonies zullen mogelijk van immense betekenis zijn, en kunnen jouw leven drastisch veranderen. 


De heilige plantmedicijnen kunnen je

  • gedrags- en denkpatronen helder maken

  • ondersteuning bieden bij het loslaten van diepe, destructieve emotionele en mentale patronen 

  • kennis laten maken met een nieuw universum aan mogelijkheden

  • laten putten uit nieuw potentieel

  • laten zien waar je leven niet optimaal functioneert en waar je ongezonde relaties, patronen en uitkomsten creëert. Als je daarna besluit om hier toch mee verder te gaan, is dit aan jou. Ze zullen het werk niet voor je doen. Ze kunnen je de wortels van je ziekte laten zien, maar als je ervoor kiest om ziek te blijven, zal het medicijn niet tegen je wil ingrijpen en je toch ‘genezen’.


Om een blijvende verandering teweeg te brengen, is het noodzakelijk dat bovenstaande ervaringen worden begrepen en worden geïntegreerd in je dagelijkse leven.

Hoe goed je ook wordt begeleid tijdens je reizen, jij bent uiteindelijk zelf verantwoordelijk voor de manier waarop je omgaat met de eventuele uitdagingen die je tegenkomt. 

 

Want het echte ‘werk’ komt na de ceremonie, in het doen....de inzichten toepassen in het dagelijkse leven.....het is aan jou !!


De kracht zit in het integreren van de waardevolle inzichten, in je dagelijkse leven.

Wanneer je deze toepast en werkelijk gaat leven hebben ze een een positieve invloed op jou en het leven om jou heen.


Dit alles gezegd hebbende, willen we ook benadrukken dat een heilig plantmedicijn, zeer zeker geen ‘recreatieve’ drug is.
Recente blogposts

Alles weergeven

Frequentie verhogen

Trillings frequentie verhogen De tijd is voor ons gekomen om onze trillingsfrequentie te verhogen! Er zijn verschillende manieren om jouw positiviteit, licht en liefde te manifesteren. Een trilling is

Reminders

5 reminders om het verleden te accepteren & het leven te omarmen Het verleden kan prachtige herinneringen of ingewikkelde pijn veroorzaken.  Het kan een bevredigende reis door het geheugen zijn of een

Comentários


bottom of page