top of page

Transparant zijn

Terwijl je je werk naar de wereld brengt en door middel van dienstbaarheid groeit, zul je vele soorten energieën en mensen tegenkomen.  Je wordt je meer bewust van de subtiele energieën om je heen en van de gedachten en gevoelens van andere mensen.  Je zult willen leren omgaan met deze energieën op een manier waarmee je een bron van liefde kunt blijven, ongeacht wat voor een soort energie je ontmoet.


Leren hoe je kalm en gecentreerd kunt blijven in je eigen energie terwijl je de energieën, gedachten en gevoelens van de mensen om je heen ervaart, kan 'transparant zijn' worden genoemd.  Als je transparant bent, kun je comfortabel met veel verschillende soorten mensen zijn.

Je kunt leren genieten van wat positief is aan hen en manieren vinden om jouw frequentie te verhogen, als je in de buurt bent van energieën die niet zo harmonieus zijn.


Om spiritueel te groeien, hoef je geen perfecte omgeving te creëren zonder negativiteit om je heen of je terug te trekken uit de wereld.  Je kunt leren hoe je in je kracht kunt blijven, te midden van alle soorten energieën die op aarde aanwezig zijn.  Je kunt groeien en liefde in je hart vinden, zelfs rond mensen die niet van dezelfde vibratie zijn als jij.


Je wordt niet krachtiger door situaties te zoeken die je beschut en beschermd houden. Je kunt steeds beter in je kracht leren staan door te leren navigeren door alle verschillende soorten energieën, en hierin je kracht en richting van binnenuit te vinden.


Als je wrok hebt gevoeld omdat je een moeilijke jeugd hebt gehad, laat het dan los door de focus te verleggen naar het waarderen van alle kracht die je hebt opgedaan door de situatie waarmee je bent gegroeid.


Op verschillende momenten in je leven was je misschien in de buurt van mensen van wie je moeite had om lief te hebben.  Kijk naar de omstandigheden die je nu in je leven hebt.  Als je in de buurt bent van mensen of energieën waar je je niet prettig bij voelt, zie ze dan als kansen voor spirituele groei door meer te leren over transparant worden.  De gedachten en gevoelens van mensen met wie je het moeilijkst in harmonie bent, zijn juist degenen die je de meeste groei zullen geven wanneer je leert transparant te zijn voor hen.  Dat is waarom je deze mensen in je leven hebt aangetrokken.


Wat voor soort emotionele energie vind je het moeilijkst om vredig te zijn - woede, frustratie, angst, ongeduld, gekwetste gevoelens, klagen, koppigheid, onverschilligheid, incompetentie, manipulativiteit of beheersing?  Dat zijn precies de emoties die je nodig hebt om steeds transparanter te worden om spiritueel te groeien en meer in je eigen kracht te staan.  Je zou kunnen proberen deze energieën te vermijden door van baan te veranderen of weg te gaan van buren die je irriteren.  Je zult echter voortdurend mensen met vergelijkbare energieën aantrekken totdat je leert hoe je in balans en in jouw centrum, om hen heen kunt blijven.


Om transparant te worden, probeer dan de intentie te hebben om geen oordeel te vellen over het gedrag van anderen.


Start door niet te reageren op wat mensen doen.  Wanneer je emotioneel getriggerd wordt door hun gedrag, ben je niet transparant voor hun energie.  Wanneer je  handelt vanuit je rustige, heldere centrum, zijn de acties die je onderneemt, degene die de meeste resultaten opleveren.


Een van de beste manieren om transparant te worden, is om een ​​bepaald aspect van het gedrag van anderen te vinden waarmee je kunt resoneren.  Hierdoor kun je rustig genoeg blijven om te weten welke actie je kunt ondernemen vanuit een heldere, evenwichtige gemoedstoestand.


Als een groep bijvoorbeeld een luid feestje naast de deur geeft en je merkt dat je boos wordt, zoek dan iets in hun energie dat je leuk vindt.  Je zou kunnen afstemmen op bv. de vreugde waardoor je de irritatie kunt loslaten.


Als iemand tegen een andere persoon schreeuwt en je merkt dat je overstuur raakt, concentreer je dan bv. op de lessen die de twee elkaar leren of hun zorgzaamheid.  Binnen elke situatie zijn er hogere en lagere frequenties waarop je kunt afstemmen.


Je kunt transparant worden voor lagere frequenties, door je niet op hen te concentreren en in plaats daarvan de hogere frequenties van de situatie te vinden en erop af te stemmen.


Als mensen je intimiderend, bedreigend of proberen te beheersen, stel je ze dan voor als een centimeter lang.  Zou je nog steeds op dezelfde manier reageren?

Als mensen boos of agressief zijn, zie ze dan als kleine kinderen die driftbuien hebben en hun kleine zelf uitdrukken ipv hun hogere zelf.


Als iemand een gedrag toont die jij niet wilt, of je in een machtsstrijd trekt. Stuur hem dan liefde en acceptatie voor wie hij is in plaats van boos op hem te worden.  Vechten met hen brengt je naar hun niveau.


Visualiseer in plaats daarvan licht om je heen, zodat je de emoties van andere mensen dwars door je heen kunt laten stromen alsof ze van een andere frequentie zijn gemaakt. '


Wees transparant

Liefs Ine 🦋

Recente blogposts

Alles weergeven

Frequentie verhogen

Trillings frequentie verhogen De tijd is voor ons gekomen om onze trillingsfrequentie te verhogen! Er zijn verschillende manieren om jouw positiviteit, licht en liefde te manifesteren. Een trilling is

Reminders

5 reminders om het verleden te accepteren & het leven te omarmen Het verleden kan prachtige herinneringen of ingewikkelde pijn veroorzaken.  Het kan een bevredigende reis door het geheugen zijn of een

Comments


bottom of page