top of page

2 tips om je energie te verhogen

Bijgewerkt op: 21 okt. 2022

Je energie beïnvloedt en creëert alles in de wereld om je heen!


Hoe jij in het leven staat en wat je op jouw pad aantrekt, heeft te maken met jouw energie.


Dus, lieve mensen, vergeet niet dat je energie altijd het allerbelangrijkste is.

Je leven is een directe weerspiegeling van je gevoelens en overtuigingen.  Dat kan confronterend zijn, zeker als het niet lekker loopt, maar ook dan blijft het een feit.


We kennen allemaal wel een negatieve Nelly in onze wereld, iemand die maar niet lijkt te stoppen met klagen, zelfs als het goed gaat.  Hoe voelt je energie nadat je tijd met die persoon hebt doorgebracht?

Ik gok: niet zo geweldig.


Misschien heb je zelfs geprobeerd weer terug in je eigen kracht te komen en ze proberen op te vrolijken.

Maar dat is waarschijnlijk niet gelukt.

In plaats daarvan voelde je je moe of uitgeput nadat je de interactie had verlaten.  Als we een tijd in situaties met een lage energie doorbrengen, kan het onze energie naar beneden halen.


Als iemand vastbesloten is om de hele tijd in de schaduw te leven en alleen het slechtste in de wereld te zien, zullen ze uiteindelijk steeds meer van die negativiteit aantrekken.


Maar je kunt ook kiezen om in de zon te gaan staan en warme energie uitstralen. Dan zul je steeds meer van die positiviteit aantrekken.


Wil je meer goede dingen?  Zet jezelf dan in die energie.  Anders loop je het risico jezelf in de negativiteit te verdrinken en meer te creëren van wat je niet wilt.


Wanneer je jouw energie verhoogt zal dat altijd resulteren in meer aantrekken van dat wat je blij maakt.


2 tips om je energie te verhogen en hoog te houden.


TIP 1

Afstemming


Tijd voor wat zelf-reflectie: ondersteunen je acties echt je gedachten, gevoelens en verlangens?  Voor de meesten van ons is afstemming inderdaad een lastig iets!

We zeggen en denken het ene terwijl we ons op een heel andere manier gedragen.


Dat komt omdat we gecompliceerde wezens zijn!  Hoewel we allemaal hunkeren naar verandering, geven we ook de voorkeur aan de veiligheid van de wereld die we al kennen.  Terwijl onze bewuste geest allerlei grootse ideeën heeft voor ons leven, klampt ons onderbewustzijn zich vast aan de veiligheid van het verleden.


Vandaar de reden waarom we de neiging hebben om een ​​groot deel van ons leven op een onbedoelde automatische piloot te leven.  Maar alle niveaus van je acties en gedachten creëren je energie.  Dus als je niet in overeenstemming bent met je verlangens, kan het door je gedrag lijken alsof je niet echt wilt wat je zegt dat je wilt.  Het zorgt voor een ontkoppeling en het Universum pikt gewoon je gemengde signalen op door je gemengde resultaten terug te geven.


Om op één lijn te blijven, is een echt zelfbewustzijn en een hoop discipline nodig.  Wees dus niet streng voor jezelf als je niet van de ene op de andere dag je hele leven op magische wijze transformeert!


We zijn allemaal een werk in uitvoering, dus doe gewoon je best. 

Wees gewoon niet bang om echt met jezelf te zijn.  Als je eenmaal alle manieren begint op te merken die je op je eigen manier in de weg zit, zal het veel gemakkelijker worden om in de toekomst positievere keuzes te maken.


TIP 2

Dankbaarheid


Heb je ooit een cadeau gegeven aan iemand die er totaal geen waardering voor had?   Dit ondankbare gedrag zorgt er zeker niet voor dat je die persoon ooit nog een cadeau wilt geven, toch !


Weet je het universum geeft je de hele tijd mooie geschenken.  Hoe ontvang je ze?


Het is maar al te gemakkelijk om verstrikt te raken in wat we nog steeds willen ontvangen, terwijl we vergeten dankbaar te zijn voor wat we net hebben gekregen.  Maar als je serieus bent om magnetisch te worden voor wat je verlangt, neem dan jouw wijze van ontvangen dan onder de loep. Weet je, waarom zou het universum je in hemelsnaam nog meer dingen geven als je niet eens merkt of dankbaar bent voor wat je al hebt?


Het maakt niet uit waar je op dit moment bent.  Zelfs als je het moeilijk hebt, is er altijd ruimte om dankbaarheid te vinden.


We hebben allemaal wel iets om dankbaar voor te zijn.  Dat kan zijn: een woning, schoon water, een douche met hoge druk, gezond eten enz. En onthoud dat als je dit bericht leest, je al een van de gelukkiger burgers op aarde bent die al een computer bezit of telefoon!


Hoe graag je ook meer grote mooie dingen in je wereld wilt roepen, raak niet overdreven gefixeerd op de dingen die je niet hebt. 


Er zal altijd iets meer zijn dat je wilt in het leven en als je niet leert hoe je in het huidige moment gelukkig kunt zijn, zul je nooit geluk vinden!


Fijne dag 💫

Liefs 🦋

Recente blogposts

Alles weergeven

Frequentie verhogen

Trillings frequentie verhogen De tijd is voor ons gekomen om onze trillingsfrequentie te verhogen! Er zijn verschillende manieren om jouw positiviteit, licht en liefde te manifesteren. Een trilling is

Reminders

5 reminders om het verleden te accepteren & het leven te omarmen Het verleden kan prachtige herinneringen of ingewikkelde pijn veroorzaken.  Het kan een bevredigende reis door het geheugen zijn of een

Comments


bottom of page